Fel

Smink és stílus

Aki naponta sminkeli magát reggelente maximum fél órája van minderre, de legtöbbünknek ennél kevesebb ideje jut a napi rutin elvégzésére. Mivel rengeteg sminktermékkel találkozunk a piacon nehéz eligazodni mik is azok a darabok amikre igazán szükségünk van egy hétköznapi nappali smink elkészítésénél.

Az ecsetekről egy másik bejegyzésben már írtam, ezért most kifejezetten a sminktermékekre fókuszálok. Azt vallom, hogy amikor mérlegelnünk kell mennyit költünk sminktáskánk tartalmára, az irányadó az legyen, hogy azok a termékek legyenek leginkább minőségiek, amelyek közvetlenül érintkeznek a bőrünkkel. Tehát egy jó alapozó, korrektor és szemöldökfesték az ami elengedhetetlen egy szép smink elkészítésénél.

A szemceruza vagy tus kiválasztása a szemünk érzékenységén is múlik, részesítsük előnyben a szemészetileg tesztelt termékeket, ez érvényes a szempillaspirálokra is. A szemhéj púderek esetében inkább már csak a tartósságot, pigmentáltságot tartjuk szem előtt a választásnál. Mindezek mellé egy bronzosítót, pirosítót és highlightert ajánlok. Már csak egy rúzsra vagy szájfényre van szükségünk és készen is vagyunk.

Tehát egy 10 termékből álló készlettel már gyönyörű sminket tudunk készíteni magunknak és így magabiztosan indulhatunk el reggel otthonról. Ha pedig mégis szakemberre bíznád sminked elkészítését, keress az alábbi elérhetőségeken.

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól