Fel

Smink és stílus

Elkezdődött az idei esküvői szezon. 🙂 Sok tavalyi esküvőt tettek át idén tavaszra, nyárra. Az elmúlt egy évben nagyon nehéz helyzetbe kerültek azok, akik esküvőre készültek. Volt olyan menyasszonyom, akinek háromszor kellett időpontot módosítania, mert a körülmények nem tették lehetővé az esküvő megtartását.

Általában egy esküvő megszervezése egy-másfél évet vesz igénybe, a mostani helyzetben van, hogy egy-két hónappal az időpont előtt sem tudja a pár, hogy a vendégeik vajon el tudnak-e jönni, a kedvenc éttermükben meg tudják-e tartani a vacsorát, lehetőségük lesz-e kinti szertartásra, stb. A nagy esemény megszervezése ezért sokkal nagyobb terhet ró az ifjú párra mint azelőtt. A menyasszony számára pedig az általános izgalom, inkább idegeskedésbe vált át.

Ezért is szeretném megnyugtatni a leendő menyasszonyaimat, hogy idén sokkal rugalmasabban kezelem az időpontfoglalásokat. A próbasminket hétköznap vagy akár hétvégén is lehetőség van elkészíteni, az esküvő előtt 1-2 héttel, de akár egy hónappal is. A nagy napon a sminket az esküvő időpontjához igazítjuk, legyen az a nap bármely szakaszában. Az esetleges lemondásokra a foglalt időpont előtti napon van lehetőség, díjmentesen.

Azt, hogy mely napokra lehet próbasminkre vagy menyasszonyi sminkre időpontot foglalni, azt minden esetben, jelzem az időpontfoglaló alkalmazásban. De telefonon és emailben is lehetőség van az egyeztetésre.

Várom leendő menyasszonyaimat szeretettel 2021-ben is!

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól