Fel

Smink és stílus

A menyasszonyi smink igazán különleges helyet foglal el a sminkek között. Az alkalom amelyre készül, teszi azzá, valamint az, hogy egy nő egész élete során talán ezen a napon szeretne a legszebb lenni. Ezért is nagyon fontos, hogy megtaláljuk az arany középutat, a smink ne legyen túlzó, de ne is legyen túl halávány, mert akkor a fotókon szinte semmi sem fog látszani belőle.

A menyasszonyi smink elkészítésénél talán méginkább fontos a bőr előkészítése mint máskor, hiszen szép sminket csak szépen hidratált bőrre lehet festeni. Ezért is fordítok nagy figyelmet arra, hogy megfelelő krémmel és primerrel készítsem elő a menyasszony bőrét a sminkelésre. Ezen a napon egy természetes, ugyanakkor egy tartós, hibákat elfedő alapozásra van szükség, lehetnyi púderrel. A szemöldök természetes formájának kiemelése és az esetleges asszimmertriák korrigálása a feladat.

A kontúrozás és a highlighterezés nemcsak púder alapú, de krém állagú termékekkel is történik, azért, hogy minél tartósabb legyen a végeredmény. A szemhéjra világos selyemfényű porok, pigmentek kerülnek, matt színekkel kombinálva. Egy szép tusvonal vagy szemceruza használatával méginkább kiemelhetjük a tekintetet. A tincses műszempillák méginkább hangsúlyozhatják a menyasszony szemét.

A rúzs színe a nude-tól a barackos, rózsaszínes árnyalatokig terjed, lehet matt, selyemfényű vagy szatén. Fontos az elkészült smink fixálása, így biztosítható, hogy órákkal a szertartás után is gyönyörű legyen a menyasszony. Ha te is esküvőre készülsz, várom megkeresésedet. 

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól