Fel

Smink és stílus

Idén olyan hirtelen köszöntött be az ősz, egyik nap még nyári ruhában, 30 fokban sétálgattunk, másnap pedig már elő kellett vennünk a melegebb dzsekit és cipőt. Nemcsak a ruhatárunkon, de a bőrápolásban és a sminkelésben is váltanunk kell. Amíg nyáron elég volt egy könnyed BBkrém, szempillaspriál és egy szájfény, addig ősszel már több sminkterméket is elbír az arcunk.

A 2021-es őszi-téli sminktrendekre általánosságban jellemző, hogy olyan elemeket alkalmaz, amelyek bárki számára könnyen elkészíthetők.

Ebben a szezonban a szemeké lesz a hangsúly.  Egy természetes hatású szemöldök mellé a szemeket sötétebb árnyalatra festhetjük, illetve további kiemelésként fekete szemceruzát válasszunk. A gyakorlattabbak használhatnak tust is, mely örök divat marad a sminkelésben, ezek közül nemcsak a fekete, de a királykék is hódít. A szempillaspirált több rétegben ajánlok felvinni, így még inkább a tekinteté lesz a főszerep.

A szokásos rózsaszín és barack árnyalatú pirosító helyett inkább a bézses, világos barnás árnyalatok divatosak idén. A szájsmink esetében idén ősszel a természetesség kerül előtérbe, a rúzsok, szájfények közül most a fényes barackos tónusúak a legdivatosabbak.

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól