Fel

Smink és stílus

Míg eddig a cicaszemsmink hódított, most a, korábban csak a kifutókon alkalmazott, rókaszemsmink a divatos. Leginkább a sztárok népszerűsítik ezt a típusú sminket, sok videót láthatunk, amelyek segítenek elsajátítani a technikát. Ez a szemfestési változat igazán előnyös lehet azoknak, akik keskenyíteni szeretnék az arcformájukat.

A festés lényege, hogy a tusvonal már nem kunkorodik úgy fel, mint korábban, inkább csak az alsó szempillavonal meghosszabbításaként egy egyenes, vékony vonalban végződik. Jellemzője még, hogy a tusvonalat a belső szemzugban, az alsó és felső szempillavonal mentén is meghúzzuk, csak itt az ellenkező irányba mutat a tusvonal hegye. Leginkább egy füstös hatású, szorosan a szempillatőben festett szemhéjpúder árnyékolással mutat gyönyörűen. Még inkább kiemelhetjük egy kifelé ívelő műszempillával és egy megemelt (nem lekonyuló) szemöldökfestéssel.

Aki kedvet kapott, nyugodtan kísérletezzen ezzel a típusú változattal, mert csodálatos mandulavágású szemet varázsolhat magának. Ha mégsem sikerül tökéletesre a végerdmény keress nyugodtan, szívesen elkészítem neked ezt a divatos foxy eyes sminket.

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól