Fel

Smink és stílus

f

Idén is elérkezett az esküvőszezon. Az első menyasszonyom ezen az éven napokon belül érkezik hozzám a próbasminkjére, ezért is gondoltam, hogy írok egy kicsit arról, milyen lesz ebben az évben a menyasszonyi sminktrend.

Ismét többféle divatos irányvonal hódít ezen a téren. Az első, és talán a leginkább klasszikusnak számító választás idén is, a fekete tusvonal a vörös rúzzsal. Ebben az esetben, mivel az ajkakon van a hangsúly és nem a szemen, ezért kiemelten fontos a rúzsválasztás. A vörösnek is számos árnyalata van, amelynek kiválasztását sok-sok tényező befolyásolja. Lehet narancsosabb vagy pinkesebb vörös, lehet matt vagy fényes, a lényeg, hogy tökéletes formában kerüljön az ajakra, hiszen nagyon látványos eleme a sminkünknek. Ha ilyen sminket szeretnénk, bízzuk szakemberre a festését, hogy tökéletes és tartós legyen az eredmény.

Ha az ajkaink helyett inkább a szemünkre helyeznénk a hangsúlyt, akkor egy füstös szemsminkkel igazán igéző tekintet varázsolhatunk. Ezen az éven a menyasszonyi sminkben is igazán divatos ez az irányzat, amit egy selyem vagy csillámporral ünnepélyesebbé tehetünk.

A színek terén továbbra is hódítanak a barna tónusú sminkek, de divatosak az arany és a bordó árnyalatok is. A 2022-es trendben megtalálható az elmúlt évek nagy sálgere a „no makeup” makeup, ami egy menyasszony esetében remek választás, főleg ha a hétköznapokban sem hord igazán karakteres sminkeket. Viszont egy esküvőn ezt a típusú sminket is elegánssá teheti egy természetes hatású műszempilla és egy kis selyempor. Ha te is szeretnél gyönyörű sminket viselni az esküvődön várlak szeretettel.

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól