Fel

Smink és stílus

Minden évben az ünnep közeledtével felmerül a kérdés mit is vegyek fel szentestére, milyen legyen a hajam, a sminkem. Akár otthon szűk körben, akár a tágabb családunkkal ünnepelünk fontos, hogy megjelenésünkre ezen az estén különleges figyelmet fordítsunk.

Először mindig a ruhát válasszuk ki és utána készítsük el a hozzáillő sminket. Dönthetünk az örök klasszikus mellett, ami szinte mindenkinek jól áll és egy fekete, fehér, arany vagy ezüst ruhához is tökéletes, ez a vörös rúzs fekete tusvonallal párosítva. Ez a típusú smink tökéletes választás karácsonyra. De választhatjuk a füstös szemet egy nude ajakfestéssel kiegészítve, ha inkább a szemre helyeznénk a hangsúlyt a száj helyett. És amiből az ünnepekkor soha nem elég az a csillogás. Elkészíthetjük rutinosan a hétköznapi sminkünket, amit egy csillámos szájfénnyel vagy egy kis selyemporral a szemhéjon varázsolhatunk alkalmi sminkké. A hétköznapinál kicsit több highlighter az arc magasabb pontjaira és sminkünk máris elegáns kiegészítője lesz megjelenésünknek.

Bármilyen sminket is készítsünk erre az estére, a legfontosabb, hogy olyan legyen, amiben szépnek érezzük magunkat. Boldog karácsonyt kívánok!

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól