Fel

Smink és stílus

Sok vendégem kérdezi tőlem egy-egy sminkelés kapcsán, hogy melyik a kedvenc sminkmárkám, mivel szeretek a legjobban dolgozni. Ez azért nehéz kérdés, mert minden szakmában, a sminkelésben is rengeteg az újdonság. Naponta születnek új márkák, jelennek meg új termékek a piacon. Mindig is fontos volt számomra, hogy lépést tartsak az újításokkal, és nem csak az új termékekre, de a technikákra is igaz ez. Ezért is képzem magam folyamatosan és ezáltal ismerem meg az újdonságokat is.

Tehát visszatérve a kérdésre, vannak olyan márkák, amelyek már évek óta beváltak számomra és szinte minden sminkelés alkalmával ezekhez nyúlok. Ilyen például Anastasia Beverly Hills szemhéjpúdererei vagy a Benefit szemöldök termékei, de említhetném kedvencként Tarte Cosmetics, Huda Beauty, Morphe palletáit. Nagyon szeretem a Mac rúzsokat és Kylie szájfényeit. Inglot és Ben eye tusokat használok szívesen.

De ami az elmúlt egy évben a legnagyobb kedvencem lett, és nélküle ma már nem készítek sminket, az a Plouise angol márka sminktermékei. Tőlük minden bevált, amit próbáltam. Leginkább szemhéjalapjaikról híresek, de minden olyan termék megtalálható a kínálatukban, amely egy profi smink elkészítéséhez szükséges. Szemhéjpúderei igazán pigmentáltak, paintjei a szivárvány minden színében elérhetők és ami még egy érv mellettük, hogy nem a legdrágábbak a piacon. Egyetlen negatívum, hogy jelenleg még nem kaphatók Magyaroroszágon a termékeik, de közvetlenül megrendelhetők az angol webshopjukból, néhány hét alatt biztonságosan és gyönyörű csomagolásban érkeznek meg. Bártran ajánlom minden sminkimádónak!

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól