Gyakran ismételt kérdések

A sminkeket Pécelen (Álmos vezér 24.) a sminkstúdiómban készítem. Itt van lehetőség az egyéni smink készítésére és sminktanácsadásra is.

Amennyiben nappali vagy alkalmi sminkről van szó, akkor egy – másfél órával kell számolni. Menyasszonyi smink esetén másfél óra az elkészítési idő. Az egyéni sminktanácsadás három óra időtartamú.

Minden smink elkészítését arctisztítással és bőrtípusnak megfelelő hidratálással, előkészítéssel kezdjük, ezért csak a szokásos napi arctisztítási rutint javaslom otthon elvégezni.

Természetesen nem muszáj próbasminket is készíttetni, de a menyasszonyok nagy része igénybe veszi ezt a szolgáltatást, mivel a próba alkalmával megbeszélhetjük a menyasszony elképzeléseit, kipróbálhatjuk azokat a színeket, festési technikákat, amelyek közül utána közösen eldöntjük mi lesz a végleges változat.

Természetesen igény esetén tincses vagy soros pilla felrakására is van lehetőség, melynek árát tartalmazza a díjszabás. Ennek a szolgáltatásnak nincs külön felára. Egy természetes hatású pilla igazán gyönyörűen mutat bármely alkalmi smink esetén.

Csak professzionális felhasználásra készült sminktermékeket alkalmazok. Többek között: Anastasia Beverly Hills, Mac, Too Faced, Morphe, Inglot, Charlotte Tilbury, Urban Decay, Tarte.

Go to top