Fel
Image Alt

Gyakran ismételt kérdések

1. Hol tudom igénybe venni a szolgáltatásokat?

A sminkeket Pécelen (Álmos vezér 24.) a sminkstúdiómban készítem. Itt van lehetőség az egyéni smink készítésére és stílustanácsadásra is.

2. Mennyi időt vesz igénybe egy smink elkészítése?

Amennyiben nappali vagy alkalmi sminkről van szó, akkor egy – másfél órával kell számolni. Menyasszonyi smink esetén másfél óra az elkészítési idő. Az egyéni sminktanácsadás három óra időtartamú.

3. Szükséges-e otthon bármivel előkészítenem az arcomat a sminkelés előtt?

Minden smink elkészítését arctisztítással és bőrtípusnak megfelelő hidratálással, előkészítéssel kezdjük, ezért csak a szokásos napi arctisztítási rutint javaslom otthon elvégezni.

4. Próbasminket minden menyasszonyi smink előtt szükséges készíttetni?

Természetesen nem muszáj próbasminket is készíttetni, de a menyasszonyok nagy része igénybe veszi ezt a szolgáltatást, mivel a próba alkalmával megbeszélhetjük a menyasszony elképzeléseit, kipróbálhatjuk azokat a színeket, festési technikákat, amelyek közül utána közösen eldöntjük mi lesz a végleges változat.

5. Alkalmi smink esetén kérhetek műszempillát?

Természetesen igény esetén tincses vagy soros pilla felrakására is van lehetőség, melynek árát tartalmazza a díjszabás. Ennek a szolgáltatásnak nincs külön felára. Egy természetes hatású pilla igazán gyönyörűen mutat bármely alkalmi smink esetén.

6. Milyen sminkmárkákkal dolgozom?

Csak professzionális felhasználásra készült sminktermékeket alkalmazok. Többek között: Anastasia Beverly Hills, Mac, Too Faced, Morphe, Inglot, Charlotte Tilbury, Urban Decay, Tarte.

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól