Fel

Style&Makeup

A szépség galériája

Tekintse meg korábbi munkáimat!
thanks

Style&Makeup

Vélemények rólam

Nagyon köszönöm a gyönyörű sminket. Tartós volt és természetes hatású, pont mint ahogy elképzeltem.

Grácsmann Adél

Style&Makeup

Vélemények rólam

Mikor megláttam a sminket, amit Niki készített nekem csak ámultam. Egy új embert varázsolt belőlem. A smink nem csak szép, de tartós is volt. Nagyon ügyes és precíz, a legkisebb részletekre is odafigyel és hatalmas odaadással dolgozik. Az idő, amíg sminkelt feltöltődés volt, mivel amellett, hogy szuper sminkes, nagyon kedves, elragadó személyiség, nagyon kellemes társaság! Egy élmény volt a a kezei között szépülni!

Borbényi Noémi

Style&Makeup

Vélemények rólam

Niki vendégének lenni nagyon jó élmény volt, nyugalmat árasztott személyisége és kedvessége. Az elkészült sminkek után mindig elégedett voltam, kihozta belőlem a maximumot. Precízen és nagyon figyelmesen dolgozik.

Kovács Lilla

Style&Makeup

Vélemények rólam

Niki egy kedves, igényes, megbízható finom hölgy, amely a munkájában is megmutatkozik. Elég ha csak ránéz az ember, máris tudja, hogy jó kezekben van! Köszönöm a gyönyörű sminkeket!

György Ildikó

Style&Makeup

Vélemények rólam

Nekem, aki a hétköznapokban nem sminkelek, nagy élmény volt átalakulni, imádtam minden percét. Még egyszer nagyon köszönöm!

Molnár Viktória

Style&Makeup

Vélemények rólam

Nagyon szép, ízléses sminket kaptam. Koncentráltan és precízen készítette el Nikolett.

Mátrai Viktória

Style&Makeup

Alkalmi smink

Esti smink esetében előzetesen megbeszéljük milyen alkalomra készülünk, milyen stílusú sminket képzeltél el, milyen lesz az öltözéked.

Amennyiben műszempillát is szeretnél, közösen megbeszéljük milyen típusú lenne a legfelelőbb számodra. Alkalmi smink esetében nagyon fontos a tartósság, ezért a termékek amelyeket használok vízálló, tartós, professzionális márkájúak. Lehet akár bál, szalagavató vagy esküvői meghívás egy gyönyörű sminkben magabiztosan jelenhetsz meg.

Style&Makeup

Menyasszonyi smink

Egy nő életében az egyik legfontosabb nap az esküvője napja, amikor a legszebb szeretne lenni. A ruha, a cipő és a kiegészítők kiválasztása után a frizura és a smink megálmodása következik.

Fontos, hogy nemcsak az egyéniséget hangsúlyozzuk, de a ruhával és az egész esküvő hangulatával összhangban legyen a megjelenésed. Ezért is van szükség a próbasminkre, ahol részletesen átbeszéljük milyen elképzeléseid vannak. Többféle stílust is mutatok, hogy utána együtt tudjuk kiválasztani a tökéletes sminket a nagy napra.

m
m

ÖLTÖZKÖDÉSI TANÁCSADÁS

Nem tudod milyen ruhák állnak jól, milyen praktikákkal hangsúlyozhatod előnyeidet? Segítek megtalálni a legelőnyösebb szabásvonalakat.

m
m

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Szívesen ajándékoznál egy gyönyörű sminket valakinek, erre is lehetőséged van. Keress elérhetőségeim egyikén az utalvánnyal kapcsolatban.

m
m

MENYASSZONYI SMINK

Próbasminkkel egybekötött eskövői smink szolgáltatás

m
m

EZT VEDD FEL

Napi öltözködési inspiráció az időjárásnak megfelelően. Ezért ha nem tudod mit vegyél fel holnap: Ezt vedd fel

m
m

SMINKTANÁCSADÁS

Megtanítom neked hogyan készíts el reggelente egy könnyen elsajátítható nappali sminket és hogyan tudod alkalmivá varázsolni.

Style&Makeup

Legutóbbi blogbejegyzéseim

Stílus és smink minden mennyiségben

v

Sminkelés, smink- és stílustancsadás okleveles sminkes és szépségtanácsadótól